Duurzaam Gebouwd
Logo Partner Duurzaam Gebouwd

Hermans Techniglaz is met ingang van 1 januari 2015 als kennispartner verbonden aan het Platform Duurzaam Gebouwd. Hermans Techniglaz geeft het Platform Duurzaam Gebouwd door dit partnership ondersteuning in haar missie, het informeren en inspireren van professionals door nieuws, visies van experts, interessante projecten, innovatieve producten en het aanbieden van inspirerende evenementen. De producten van Hermans Techniglaz ondersteunen de visie van het platform.

Duurzaam Gebouwd is namelijk hét platform over duurzaam bouwen.

De bouwbranche staat voor enorme uitdagingen: van het reduceren van faalkosten tot het verminderen van CO2-uitstoot. Duurzaam Gebouwd brengt als integraal platform daarom alle schakels in de bouw- en vastgoedsector samen en richt zich, samen met toonaangevende partners, op integrale samenwerking, kennis- en netwerkdeling en het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe business.

De missie van platform Duurzaam Gebouwd is de samenwerking in de integrale bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen. Dit doet Duurzaam Gebouwd door drie concrete stappen: communiceren, verbinden en activeren.

Zie ook www.duurzaamgebouwd.nl