Events & Partnerships

Events

Hermans Techniglaz op de beurs Architect@Work

Architect@Work is dé vakbeurs voor (interieur)architecten en voorschrijvers, welke op 16 en 17 september plaats zal vinden in Ahoy Rotterdam. Ook Hermans Techniglaz is aanwezig op de beurs, waar wij u meer informatie geven over onze nieuwste productontwikkelingen.

Hermans Techniglaz op de beurs GEVEL 2020

Van 28 t/m 30 januari staat Hermans Techniglaz met een stand op Gevel 2020, waar wij u meer informatie geven over onze hoogwaardige glasproducten op het gebied van Solar, Safety & Daylight.

Hermans Techniglaz op de beurs Building Holland

Van 9 t/m 11 april 2019 zal de RAI in Amsterdam weer volledig in het teken staan van innovatie, kennis delen, netwerken en zakendoen tijdens de beurs Building Holland.

Hermans Techniglaz hoofdsponsor van wielerploeg Ridley-Hermans

Hermans Techniglaz is de nieuwe hoofdsponsor van wielerploeg Ridley-Hermans Development Team. Aanstaande vrijdag om 19:00 uur wordt de wielerploeg gepresenteerd op Hockey Club Rotterdam.

Hermans Techniglaz op Duurzaam Verwarmd 2018!

Op 21 en 22 maart 2018 is de beurs Duurzaam Verwarmd in de Expo Haarlemmermeer, tegelijkertijd met de Solar Solutions. Een mooie kans voor Hermans Techniglaz om haar Solar producten en projecten aan u uit te lichten.

Hermans Techniglaz op de beurs GEVEL 2018

Van 23 t/m 25 januari staat Hermans Techniglaz weer met een stand op Gevel 2018, waar wij u meer informatie geven over onze hoogwaardige glasproducten op het gebied van Solar, Safety & Daylight.