Powerglaz BIPV panelen voor Woontoren HAUT Amsterdam

HAUT, de hoogste houten woontoren van Nederland, krijgt een energieopwekkende gevel voorzien van Powerglaz maatwerk zonnepanelen van Hermans Techniglaz. Volledig zwart uitgevoerd, 14 verschillende maten en teruglevering per appartement.

Powerglaz panelen geïntegreerd in overkapping van het nieuwe Prologis DC

Voor de fraaie luifel van het nieuwe hypermoderne DC4 van Prologis in Eindhoven heeft Hermans Techniglaz de op maat gemaakte Powerglaz zonnepanelen geleverd.

Tunnel Rotterdamse Baan voorzien van Powerglaz zonnepanelen

Powerglaz zonnepanelen voor de Victory Boogie Woogie tunnel van de Rotterdamse Baan.

Nieuwbouw van Canon in Venlo voorzien van BIPV-panelen

Hermans Techniglaz heeft op maat gemaakte en geïsoleerde PowerGlaz BIPV panelen geleverd voor het atrium van het nieuwe kantoorgebouw van Océ in Venlo.

Hermans Techniglaz op de beurs Architect@Work

Architect@Work is dé vakbeurs voor (interieur)architecten en voorschrijvers, welke op 16 en 17 september plaats zal vinden in Ahoy Rotterdam. Ook Hermans Techniglaz is aanwezig op de beurs, waar wij u meer informatie geven over onze nieuwste productontwikkelingen.

BIPV zonnepanelen voor het lesgebouw op de Koning Willem III kazerne

Hermans Techniglaz heeft de opdracht gekregen voor het leveren van 159 op maat gemaakte en geïsoleerde PowerGlaz BIPV zonnepanelen voor het atrium van het nieuw te bouwen OTCKMar lesgebouw op de Koning Willem III kazerne in Apeldoorn. Het totaal geïnstalleerde vermogen is ruim 63 kWp.

Unieke combinatie van veiligheidsglas en BIPV voor TBS Kliniek Kijvelanden

Hermans Techniglaz heeft BIPV zonnepanelen in combinatie met veiligheidsglas mogen leveren voor het Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) de Kijvelanden in Poortugaal.

Hermans Techniglaz op de beurs GEVEL 2020

Van 28 t/m 30 januari staat Hermans Techniglaz met een stand op Gevel 2020, waar wij u meer informatie geven over onze hoogwaardige glasproducten op het gebied van Solar, Safety & Daylight.

Glaskoepel Capital C voorzien van BIPV panelen

Hermans Techniglaz heeft op maat gemaakte en geïsoleerde PowerGlaz BIPV panelen geleverd voor de spectaculaire en moderne glaskoepel op de zevende verdieping.

AFAS Experience Center voorzien van BIPV panelen

Hermans Techniglaz heeft op maat gemaakte en geïsoleerde PowerGlaz-BIPV panelen geleverd voor het atrium van het bedrijfsrestaurant van het AFAS Experience Center.

Hermans Techniglaz op de beurs Building Holland

Van 9 t/m 11 april 2019 zal de RAI in Amsterdam weer volledig in het teken staan van innovatie, kennis delen, netwerken en zakendoen tijdens de beurs Building Holland.

Hermans Techniglaz hoofdsponsor van wielerploeg Ridley-Hermans

Hermans Techniglaz is de nieuwe hoofdsponsor van wielerploeg Ridley-Hermans Development Team. Aanstaande vrijdag om 19:00 uur wordt de wielerploeg gepresenteerd op Hockey Club Rotterdam.

Unilever – Global Foods Innovation Centre – voorzien van BIPV zonnepanelen

Hermans Techniglaz heeft 240 geïsoleerde – en 90 on-geïsoleerde semi-transparante BIPV zonnepanelen geleverd aan het Global Foods Innovation Centre van Unilever. Het totale oppervlak van 1200m² heeft een geïnstalleerd vermogen van 170kWp.

Hermans Techniglaz wishes you a Merry Christmas and a Happy 2019!

We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year!

BIPV zonnepanelen voor atrium Hotel Jakarta

Begin juni opende Hotel Jakarta Amsterdam haar deuren, het duurzaamste hotel van Amsterdam. Om aan de duurzaamheidsprestaties van het BREEAM Excellent certificaat te voldoen, heeft SeARCH architecten zich ook gefocust op de energiebesparing van het hotel. Hermans Techniglaz heeft voor Hotel Jakarta op maat gemaakte en geïsoleerde PowerGlaz BIPV panelen van ruim 400m² geleverd voor het atrium.

Hermans Techniglaz op Duurzaam Verwarmd 2018!

Op 21 en 22 maart 2018 is de beurs Duurzaam Verwarmd in de Expo Haarlemmermeer, tegelijkertijd met de Solar Solutions. Een mooie kans voor Hermans Techniglaz om haar Solar producten en projecten aan u uit te lichten.

Glaskoepel Diamantbeurs voorzien van geïntegreerde zonnepanelen

Hermans Techniglaz heeft de opdracht gekregen om op maat gemaakte en geïsoleerde PowerGlaz BIPV panelen te leveren voor de Diamantbeurs in Amsterdam.

Facade360: ‘Hermans Techniglaz levert zonnepanelen voor The Cloud’

Hermans Techniglaz heeft op maat gemaakte en geïsoleerde PowerGlaz BIPV panelen geleverd voor het renovatieproject The Cloud. Sales Director Rik van Ogtrop vertelt hier meer over op Facade360.

Hermans Techniglaz wishes you a Merry Christmas and a Happy 2018!

We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year!

Appartementen in Den Hoorn voorzien van zonnepanelen

Hermans Techniglaz voorziet appartementen in de provincie Zuid-Holland van op maat gemaakte zonnepanelen.

Hermans Techniglaz op de beurs GEVEL 2018

Van 23 t/m 25 januari staat Hermans Techniglaz weer met een stand op Gevel 2018, waar wij u meer informatie geven over onze hoogwaardige glasproducten op het gebied van Solar, Safety & Daylight.

Het nieuwe hoofdkantoor Nathan met PowerGlaz BIPV panelen

Hermans Techniglaz heeft op maat gemaakte en geïsoleerde PowerGlaz BIPV panelen geleverd voor het atrium van het nieuwe duurzame hoofdkantoor van Nathan te Zevenaar.

Semi-transparante BIPV panelen voor Hotel Jakarta in Amsterdam

Hermans Techniglaz heeft begin dit jaar de opdracht gekregen voor het leveren van ruim 400m² op maat gemaakte en geïsoleerde PowerGlaz BIPV panelen voor het atrium van het nieuw te bouwen WestCord Hotel Jakarta in Amsterdam.

Nieuw product; BIPV Slates, fraaie dak geïntegreerde ‘PV leien’!

Vanaf heden beschikbaar, een uniek dakgeïntegreerd zonnesysteem met de uitstraling van leisteen! BIPV Slates, is een innovatieve dakoplossing waarmee leienstenen daken vervangen kunnen worden voor zeer fraaie dak-geïntegreerde ‘PV leien’. Deze unieke zonnepanelen zijn efficiënt, betrouwbaar, volledig weerbestendig en lijken zeer sterk op gewone leienstenen.

Lichtstraten Vakcollege Tilburg voorzien van PowerGlaz BIPV zonnepanelen

Voor de nieuwbouw van het Vakcollege Tilburg heeft Hermans Techniglaz de opdracht gekregen voor het leveren van PowerGlaz BIPV zonnepanelen.
De semi-transparante en op maat gemaakte zonnepanelen zijn geplaatst in de lichtstraten van deze duurzame school.

Hermans Techniglaz op de Building Holland: 11 t/m 13 april 2017

Hermans Techniglaz heeft als partner van Duurzaamgebouwd een stand op deze beurs, welke zal plaatsvinden in de Amsterdam RAI. U kunt ons vinden op standnummer: 11.004

Gemeentehuis Albrandswaard wordt gerenoveerd met PowerGlaz BIPV zonnepanelen

Het gemeentehuis van de Albrandswaard in Poortugaal wordt grondig gerenoveerd en verduurzaamd. O.a. de lichtstraten zullen volledig vernieuwd worden en Hermans Techniglaz heeft de opdracht gekregen voor het leveren van op maat gemaakte PowerGlaz BIPV zonnepanelen.

Nieuwe naam, huisstijl en website voor Hermans Techniglaz!

De afgelopen jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier op het gebied van unieke glasproducten, met name op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Onze fabrieken zijn vooruitstrevend als het gaat om technologische ontwikkelingen/bewerkingen van glas.

De eerste panelen liggen in Arnhem

De eerste panelen liggen... Het begin van een prachtig atrium word zichtbaar op het dak van het hoofdkantoor van Alliander. Vanuit het gebouw kan je door het atrium, met onze geisoleerde Low E PowerGlaz panelen, de groene omgeving van Arnhem zien.

PowerGlaz BIPV voor jachthaven Raboes

Jachthaven ’t Raboes lig aan de rivier de Eem. Het clubgebouw is vervangen door een nieuw havengebouw. De jachthaven heeft duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, dit blijkt wel uit de PowerGlaz BIPV panelen die in het gebouw verwerkt zijn. Ook ondergrondse warmteopslag en elektrisch rijden dragen bij aan