PowerGlaz BIPV voor corporatie Woonstad in Rotterdam

De PowerGlaz BIPV zonnepanelen van Hermans Techniglaz leveren een bijdrage aan de duurzaamheid van dit bedrijfsgebouw.

Het gebouw is ontworpen door het Rotterdamse Architectenbureau 01-10. Het gebouw bestaat uit drie bouwlagen met een eigen, door hagen omgeven, parkeerterrein. Het nieuwe kantoor is energiezuinig en vrij indeelbaar. Organisaties uit de wijken kunnen gebruik maken van verschillende ruimten in het gebouw. Daarnaast is het kantoor toegankelijk en goed bereikbaar door de ligging naast metrostation Slinge. Het biedt medewerkers en bezoekers een moderne en veilige plek.

Het nieuwe kantoor past in de ontwikkeling van Pendrecht als vitale en aantrekkelijke wijk. Het ontwerp past uitstekend bij de oorspronkelijke architectuur van Pendrecht, zoals bijvoorbeeld de aangrenzende ‘Vissenkommen’. Ook past het bij Woonstad Rotterdam. Het is dichtbij de huurders en kostenneutraal ten opzichte van het kantoor aan het Zuidplein.