PowerGlaz BIPV voor Alliander in Arnhem

Het hoofdkantoor van Alliander ‘Bellevue’ in Arnhem is gerenoveerd en verduurzaamd volgens de laatste technologieën. Het oorspronkelijke gebouw van Alliander was er op ingericht dat medewerkers elke dag naar kantoor komen. Met het huidige flexwerken is het pand getransformeerd met mooie en open flexibele werkruimtes.

Voor hoofdkantoor ‘Bellevue’ van Alliander heeft Hermans Techniglaz ca. 1400m² op maat gemaakte PowerGlaz panelen geleverd. Onze panelen die, met een totaal vermogen van meer dan 180 kWp en een Cradel to Cradle certificaat, het atrium bedekken vormen een belangrijk onderdeel uit van de verduurzaming van het hoofdkantoor. Niet alleen de opwekking van de energie draagt bij aan de verduurzaming ook de schaduwwerking van de semi-transparante panelen zorgt voor een aanzienlijk lagere warmte last.

Filmpje nieuwbouw Alliander Arnhem